top of page

Punt violeta al Festivern: per un festival lliure de masclisme!

S'acosta la data. Un any més, Tavernes tornarà a omplir-se de gent amb ganes de passar-ho bé escoltant els seus grups preferits.Tot i que voldriem que fóra en un ambient de germanor i festiu, no és així, com en qualsevol festival on potencialment es poden donar casos d'agressions masclistes.

El Festivern també porta (i ens ha portat) moments desagradables pels quals no estem disposades a passar. Ens referim a fets com el de l'any passat, quan el dia 30 una xica va patir una agressió masclista i des d'aquest col·lectiu la vam voler ajudar i donar suport, i ho vam fer d'una manera improvisada, ja que no teniem cap protocol en el qual basar-nos.

És per açò que aquest any ens hem proposat ser un punt de suport per a totes aquelles dones que es siguen agredides o assetjades, o envoltades en qualsevol tipus d'agressió masclista, i hem elaborat un protocol d'actuació per fer front a aquestes situacions. Així que si veus o pateixes alguna agressió no dubtes en buscar a la gent que porte un braçalet morat, podem ser de gran ajuda.

També disposarem d'un punt violeta al pub Màgik de Tavernes per denunciar qualsevol actitud masclista que patiu al festival. D'aquesta manera busquem denunciar les agressions que ocorreguen al festival.

Per un festivern lliure de masclisme!

Entradas destacadas
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No tags yet.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page